KNKV Magazine #4

Beste lezer,

Het veldseizoen is met een fantastische Nationale Korfbaldag bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen tot een einde gekomen. Een mooi moment voor een nieuw KNKV Magazine! In deze editie lees je onder andere over ons project ‘Korfbal en inclusie’. Ook vertellen verenigingen over de manieren waarop zij basisschoolkinderen warm maken voor onze mooie sport en delen drie studenten hun ervaringen met het studentenkorfbal.

Je leest verder over de nieuwe Mizuno Wave Momentum 3, de korfbalschoen voor en door korfballers. Ook de nieuwe clinic ‘Veelzijdig Bewegen’, die we geven aan (potentiële) trainers van de Kangoeroe Klup, komt aan bod. Ten slotte vertellen twee werknemers van Kenonz over persoonlijke ontwikkeling in hun werk én bij hun korfbalvereniging en delen we toffe tips over het hergebruik van korfbalmaterialen. Nieuwsgierig geworden? Je vindt het magazine hier.

Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer één keer in de twee à drie maanden. Een overzicht van vorige edities vind je op onze website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd, kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

We wensen je veel leesplezier!