Buon appetito… Pizza!

Buon appetito!

Deze week is het aan ODO 4 om samen met de maaltijd commissie het avondeten te gaan verzorgen. Aanstaande zaterdag 20 mei wordt het dus Italiaans op verzoek van ODO 4.

Als we aan Italiaans eten denken, plopt er in ons hoofd van alles op zoals: pasta, bruschetta, pasta salade maar ook pizza. Het lijkt ons een leuke uitdaging om voor jullie pizza te gaan maken. Uiteraard houden we het hier niet bij. Er zal ook een voor- en nagerecht zijn, met een pastasalade on the side. Weer een complete maaltijd dus!

Schrijven jullie je weer in? Graag uiterlijk vrijdagmiddag 12.00 uur.

Uiteraard hebben we ook weer een vega-variant, glutenvrije variant, kindervariant (kleinere porties) of een kindermenu voor de allerkleinsten (patat, nuggets en appelmoes). Geef speciale wensen graag door op het (online) inschrijfformulier of aan Sanneke (06-40911266).

Groetjes ODO 4 en de maaltijd commissie