ODO D3 – ONDO (G) D5 (4-3)

En daar mogen ze weer!

Na twee weekenden geen wedstrijden te hebben gehad door de vakantie gaan ze er vandaag weer vol tegen aan. De tegenstander is een oude bekende uit de zaal waar ze de eerste keer 6-5 van verloren en laatste met 6-3 van wonnen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden voor de dames. Door afwezigheid van Nikki en een niet fitte Lize hebben we gelukkig Marieke als reserve voor vandaag. De wedstrijd begint en ze proberen direct om de druk op de tegenstander te zetten maar die houden het vanaf het begin zeer goed dicht. Aan de andere kant houdt de verdediging het ook heel goed dicht dus het duurde een lange tijd voor er een doelpunt viel.  Helaas was Ondo wat scherper in de eerste helft en gingen we met 0-2 rusten. Oh oh dat gaat nog niet de juiste kant op vandaag. Tijdens de rust is de meiden verteld dat het heel goed ging en waar ze nog beter op konden letten. Met deze input hopen dat ze nu wel gaan vallen. De tweede helft begint en ze zijn duidelijk nog zeer gemotiveerd wat er al snel in resulteerde dat het 2-1 werd, gevolgd door de 2-2. Het was duidelijk dat ze veel sterker uit de rust waren gekomen en dat ze erin gingen geloven. Het werd erop en erover! Erg leuk om te zijn hoe ze aan het knokken waren voor bijna iedere bal. Ze liepen uit naar 4-2 maar toen kwam erbij ondo ook weer meer leven in. Het laatste kwart was het bal tempo nog lekker hoog en volgde de aanvallen in hoog tempo de revue. Nog een kleine 4 minuten en oeps 4-3, het zal toch niet. Ze bleven aanvallen om de 5-3 te maken maar die ging er niet meer komen. Goed bezig dames!!! De tweede overwinning is een feit. Leuk dat er in en naast het veld zo veel blije gezichten te zien waren.