Groen-Geel C3 – ODO C1 (6-13)

Zaterdag mochten Jakomijn en ik mee met jullie naar Wormer (of all places). Nikki en Sam  moesten zelf al vroeg spelen en konden dus niet coachen. Fijn dat er zoveel ouders en opa’s/oma’s mee gingen om aan te moedigen! De voorbereiding was wat kort (door wat files helaas) maar zodra we aankwamen wat rust, een pep- en plan van aanpak inclusief Lego talk van Jakomijn en jullie waren er klaar voor! Kort voor aanvang van de wedstrijd kwamen de kampioenen Eva en Brent nog ingevlogen door Joost, hartstikke bedankt!

De wedstrijd begon en door degelijk, rustig en geconcentreerd spel wisten jullie de tegenstander jullie wil op te leggen. Groen Geel C3 is echt geen slechte ploeg! Door scherp af te ronden werd er een goede, ruime ruststand bereikt. in de rust nog wat puntjes op de gezet en de 2e helft werd er iets minder degelijk en geconcentreerd gespeeld maar verder wel prima afgewerkt en scoorden jullie nogmaals 6x, waar Groen Geel er ook 5 scoorde. In die 2e helft konden ook Fleur, Eva en B rent nog wat minuten meemaken. Al met een al een degelijke overwinning! Hiermee zijn jullie in ieder geval verzekerd van een 2e plek op de ranglijst, die volgend zaalseizoen recht geeft op een plek in de 1e klasse! Heel knap.

Maar… met 12 gewonnen wedstrijden, 24 punten is de kers op de taart uiteraard het kampioenschap. A.s. Zaterdag tegen KIOS kan dat bij winst binnen geharkt worden! En dan 1 April tegen naaste belager Ondo als heerlijk toetje… Heel veel succes de komende wedstrijden, Jakomijn en ik vonden het weer errug leuk om jullie te coachen!

Rob