Het licht zien?!

Spelers en toeschouwers werden de afgelopen dagen extra ‘in het zonnetje gezet’  in sporthal De Hofstede:

Nadat maandenlang de ene na de andere TL-buis het begaf en het zicht steeds slechter werd in onze wedstrijd hal werd ook het risico van het afkeuren van wedstrijden steeds groter. Uiteraard werd dit aangekaart door ODO in samenwerking met de Badminton club en beheerder René van der Berg bij de gemeente Midden-Delfland.

De uitkomst was dat afgelopen week een spoedklus werd uitgevoerd waardoor de verlichting inmiddels weer op een zeer acceptabel niveau is, en dat er de komende maanden een aanbesteding zal zijn om de Tl-buizen duurzaam te vervangen door LED verlichting. Dit zal naar verwachting ruim vóór de aanvang van de volgende zaal competitie zijn.

 

ODO is erg blij met deze korte- en langere termijn acties, en dankt René vd Berg én de gemeente Midden-Delfland!

 

het ODO bestuur