Refleks E2 – ODO E3

Goedemiddag,

Vanochtend stond Refleks E2 – Odo E3 op het programma. Bij aankomst werd gestart met de wedstrijdbespreking en werd de tactiek besproken door Remco & Naomi. Vervolgens werd er gestart met de warming-up. Tijdens de warming-up werd al snel duidelijk dat iedereen er vol voor ging en dat ze elkaar in de passing prima weten te vinden.

Toen de wedstrijd eenmaal begon, waren beide teams elkaar aan het aftasten. Odo E3 werd direct gewaarschuwd toen Refleks de eerste kans kreeg. Gelukkig ging deze mis. Vervolgens gaf Odo gas bij en dit resulteerde in wat kansjes met de openingsgoal via Roan voor Odo E3. Al gauw liepen we via Nikki, Roan en Rosalie (2x) uit naar 0-5 en werd de wedstrijd naar onze hand gezet.

Desalniettemin werd het team in de rust scherp gehouden door beide coaches. Het tweede kwart ging op dezelfde manier door. Refleks had sporadisch een kansje, maar Odo had het betere samenspel en was scherper en doortastender dan de tegenstander. Via Sem en tweemaal Nikki trok Odo de wedstrijd volledig naar zich toe en dat resulteerde in een tussenstand van 0-8.

Het derde kwart begon iets wat slapjes, hierdoor kwam Refleks terug in de wedstrijd en maakte twee mooie goals. Odo werd wakker geschud en scoorde via Sem, Nikki en Sari een aantal mooi goals. Refleks scoorde ook nog en de tussenstand na kwart 3 was 4-13 in het voordeel van Odo.

In het laatste kwart wist Odo de bal goed in de ploeg te houden en werd de wedstrijd door onze kanjers, professioneel uitgespeeld. Dit resulteerde in een eindstand van 4-17, waarbij alle teamspelers een mooie bijdrage hadden in dit resultaat en ook gescoord hebben.

De eindstand was uiteindelijk een goede  afspiegeling van de onderlinge krachtsverhoudingen, waarbij Odo de huidige koppositie in handen heeft en Refleks op de 6e positie staat.