Van het bestuur – Vertrouwenspersonen en Zaalwacht

Het laatste weekend van de kerstvakantie is achter de rug en alle scholen zijn weer begonnen. Afgelopen zaterdag is er ook al weer gespeeld door een aantal teams. Dus we zijn al weer langzamerhand in het normale ritme gerold!

Aan het begin van het jaar willen wij jullie/u als ouder en speler nog even opmerkzaam maken op twee onderwerpen.

Vertrouwenspersonen

Wist je dat wij in onze verenigingen twee vertrouwenspersonen hebben? Sven Lispet (man) en Karin Godthelp (vrouw) kunnen altijd benaderd worden. Deze personen luisteren in vertrouwen naar je verhaal en kunnen je helpen te zoeken naar een oplossing. Soms kan het ook prettig zijn om Sven en Karin je te laten bijstaan bij bemiddeling. Moet er dan sprake zijn van een groot probleem voordat je hulp inschakelt? Nee, dat hoeft zeker niet het geval te zijn! Aarzel dus niet als je als lid of als ouder ergens mee zit.

Meer informatie is hier te vinden: https://www.odomaasland.nl/vertrouwenscontactpersonen/

Zaalwacht

U wordt als ouder ingedeeld om periodiek zaalwacht te zijn tijdens de wedstrijd van uw kind tijdens thuiswedstrijden. Vaak bent u toch al aanwezig tijdens een wedstrijd en dan is zaalwacht zijn een kleine taak. Wat moet u doen? U bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de stand en dat er geen kleine kinderen tijdens de wedstrijd op het veld komen of dat er bijvoorbeeld geen ballen in het veld komen die er niet horen. U hoeft dit allemaal niet zelf te doen: misschien is een andere ouder meer handig met het bijhouden van de stand. U kunt dan in overleg met andere ouders altijd ter plaatse de taken verdelen. Voor de allereerste wedstrijd van de zaterdag gelden wat extra taken. Op onderstaande link worden deze in een pdf omschreven. Hartelijk bedankt voor uw tijdsbijdrage aan de vereniging!

Meer informatie is hier te vinden: https://www.odomaasland.nl/zaalwacht/

Veel plezier in de tweede helft van het komende zaalseizoen!

Het bestuur (Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Marjan, Rob)