OZC E2 – ODO E4 0 – 4….WE DID IT!!!

Vandaag de uitwedstrijd tegen OZC Rotterdam. De thuiswedstrijd ging met 0-7 verloren, we hadden best wel moeite met de grotere tegenstanders. Maar…de wedstrijd begint altijd op 0 – 0, dus altijd weer kansen. En wat speelden jullie goed vandaag! Het verdedigen ging echt super en er waren heel veel onderscheppingen!! Iedereen was goed bij de les en zo geconcentreerd als mogelijk is. Dat leidde er al snel toe dat we tot scoren kwamen, en jullie bleven goed spelen! OZC had best ook veel kansen maar scoorde niet. En wij maakten een 2e, een 3e en zelfs een 4e doelpunt waardoor we uiteindelijk onze eerste wedstrijd gewonnen hebben! Superblij waren we allemaal, ook de meegereisde ouders hebben een prachtige wedstrijd gezien. Na het einde gingen we dan ook ‘ons’ publiek bedanken.

Wat ben ik trots op jullie, goed gedaan!!!

En uiteraard hoort daar dan een gekke bekken overwinningsfoto foto bij!!!

Tot dinsdag,
Rob