Van het bestuur – Einde van een enerverend jaar

En dan zijn we na een enerverend jaar al weer aangekomen bij onze laatste nieuwsbrief. Wat een vreemd en gek jaar is het toch weer geweest. Omdat we gelukkig in de laatste maanden gewoon weer competitie konden spelen, zijn we het bijna vergeten: ook dit jaar werd weer belast met corona, waardoor we weer voor een groot deel van de winter binnen zaten. Door groot organisatietalent en flexibiliteit van een aantal personen binnen de vereniging kon ODO toch nog allerlei trainingen en activiteiten organiseren binnen de grenzen van wat toegestaan was. QR-codes scannen bij de ingang, een strikte routing in de sporthal, wel of niet trainen in tweetallen (“mag dat?”) en mondkapjes waren het onderwerp van gesprek onder spelers, ouders en bestuursleden. Wat ontzettend fijn dat het veldseizoen vervolgens weer normaal kon starten.

In de afgelopen weken hebben we kunnen zien dat het weer ontzettend gezellig is aan de Baanderheer. Verleden week zaterdag was gevuld met activiteiten voor jong en oud op onze slotdag. We gaan dit zeker nog eens een keer herhalen in het nieuwe seizoen! Na zo’n moeilijke coronaperiode van 2,5 jaar hadden we deze week toch nog een teleurstelling moeten verwerken: het schoolkorfbaltoernooi, wat sinds een lange tijd weer werd georganiseerd, werd vanwege de regen afgelast. Ook hier zullen we met onze enorme ODO-flexibiliteit en organisatiekracht een hernieuwde poging voor doen in de nieuwe seizoensagenda.

Maar eerst genieten van een mooie zomervakantie die we allemaal hebben verdiend. We zien jullie allemaal na de vakantie terug aan de Baanderheer. Het bestuur wenst jullie veel plezier en een fijne vakantie toe!

Het bestuur

Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Rob, Marjan