Wedstrijdopstellingen E & F teams zat 18 juni

En dan is de aankomende zaterdag alweer de laatste competitiewedstrijd. Wat fijn dat we weer een redelijk normale veldcompetitie hebben kunnen draaien afgelopen weken. Het was soms wel puzzelen met invallers, omdat toch ook wat zaterdagen tussen zaten in een vakantie en/of lang weekend. Maar we konden in ieder geval weer spelen en meestal met heerlijk weer.

Ik wens alle spelers heel veel succes en plezier komende zaterdag, het beloofd weer een mooie competitiedag te worden. En vanuit het wedstrijdsecretariaat wens ik iedereen ook alvast een fijne vakantie.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie over de activiteiten die komende periode nog georganiseerd gaan worden, de trainingen etc.

Hartelijke groet,

Karen Bijloo
pupillen
0613838283