Van het bestuur: kampbezoek, vrijwilligers en competitie

De kop van de tweede helft van de veldcompetitie is eraf. Voor sommige teams betekent het dat de competitie die voor het zaalseizoen is begonnen nu wordt afgemaakt. Voor de meeste andere teams betekent dat een nieuwe poule indeling met nieuwe tegenstanders. We hadden in ieder geval een lekker zonnetje de hele dag, al maakte de wind het soms lastig om lekker ongedwongen te kunnen ballen. Vaak moeten dan de juiste hoeken van het vak worden opgezocht. Toch resulteerde het in maar liefst 12x winst voor ODO teams, 6 ODO teams verloren hun wedstrijd en 2 speelden gelijk. Een mooi resultaat.

Dit alles werd zaterdag omlijst door de de aftrap van de nieuwe KV VERS campagne waarbij er in 2 tijdvakken gratis ice tea, smaakwater en Heineken 0.0 werd verstrekt. In de komende weken zal onze omzet op deze en andere productgroepen worden gevolgd en geanalyseerd via ons kassasysteem. Dit gebeurt ook bij verenigingen waar geen actie is geweest, waarna een goed en wetenschappelijk vergelijk mogelijk is.

Vervolgens werd de dag afgesloten met een heerlijke Mexicaanse 3-gangenmaaltijd, bereid door Sanneke en Daniëlle, daarbij bijgestaan door diverse vrijwilligers. Vind je het leuk om ook een keer te helpen bij een maaltijd, dan heb je van harte welkom. Vooral bij voorbereiding, uitserveren en opruimen zijn een paar handjes extra erg fijn. Meld je daarvoor aan bij maaltijd of vul de vragenlijst voor onze zoektocht naar vrijwilligers. We vinden het fijn als alle ouders deze lijst even willen invullen, zodat we een goed overzicht hebben en hopelijk wat helpende handen erbij. Alvast bedankt!

Tot slot nog een vraag met betrekking tot het kamp: heb je plannen om ons pinksterkamp in Noord-Brabant te bezoeken, lees dan even dit berichtje.