Van de TC – informatie bijeenkomst en thematrainingen

Informatie bijeenkomst

Zoals eerder vermeld zal er op Maandag 11 April een informatie bijeenkomst zijn voor overkomende junioren en ODO 5. Goed om te weten wat de voornemens zijn voor komend seizoen en goed om eventuele vragen te stellen… Alle betrokken spelers hebben een uitnodiging per email ontvangen. Ben je verhinderd? Stuur een bericht aan tc!

 

Thema trainingen/clinics

Het is er een tijdje niet van gekomen maar nu alles weer mag gaan we In de komende maanden ook weer thema  trainingen/clinics houden.

We zijn nu bezig om dit te gaan organiseren en wat data in te plannen. Houd de site dus in de gaten voor meer informatie! Heb je zelf ideeën wat je graag op zo’n thematraining behandelt ziet worden? Stuur een bericht aan tc!

 

Namens de TC,

Rob van der Hak