ODO E1 – Nieuwerkerk E1 4 – 10

En weer de complimenten van de tegenpartij…maar geen punten helaas. Zonder Noelle-Sophie en met Feline werd er door ODO echt een goede wedstrijd gespeeld! Nieuwerkerk had het zichtbaar moeilijk met ons spel, maar….met bijna elke kans die ze kregen werd er ook gescoord. Zo kwamen we al snel met 0-4 achter voordat we tegen scoorden. En wij hadden zeker weer moeite met het creëren van goede kansen, en hadden teveel kansen nodig om te scoren. We kwamen nog een beetje dichterbij tot 3-6 en 4-8 maar daarna was het toch Nieuwerkerk dat het goed ‘afmaakte’.

Volgende week dan de laatste zaalwedstrijd met bij terugkomst taart, limo en koffie/thee voor de ouders… Daarna weel lekker op het veld!

Jammer maar nogmaals goed gespeeld! Nieuwerkerk vond het zo leuk tegen ons dat ze ook nog eens graag extra oefenen op het veld tegen ons….Informatie volgt.

 

Rob