Trainingen dinsdag 15 maart

Aanstaande dinsdag is de Hofstede niet beschikbaar voor trainingen, de Hofstede wordt gebruikt als stem locatie voor de gemeenteraadsverkiezingen. In overleg met de trainers gaan de meeste teams lekker buiten trainen (de trainingstijd blijft hetzelfde), het weer is daar goed genoeg voor! Ook is de woensdagavond beschikbaar in de Lentiz als alternatief voor de dinsdagtraining, hier gaat de D3 gebruik van maken.

Ook is er deze dinsdag een open dag bij de Lentiz, hiervoor wordt 1/3e van de Lentiz zaal gebruikt. Voor de trainingen in de Lentiz is er dus iets minder ruimte beschikbaar (2/3e van de zaal), het wordt ietsjes krapper, maar de Lentiz is gelukkig redelijk groot dus dit zou moeten passen voor één keer. Mocht je hier over twijfelen of denk je dat het te vol wordt, geef mij even een seintje (Koen Makkinga).

Hou dus goed de team apps in de gaten en mocht je vragen hebben waar er deze dinsdag getraind moet worden, vraag het aan je trainer of aan mij.

Veel sport plezier weer deze week!!