Achilles (Hg) E1 – ODO E1 15-7

Tja, en dan sta je ineens om 08.00 uur bij de sporthal om te verzamelen. Beetje vroeg. Gelukkig waren jullie allemaal op tijd naar bed gegaan en waren jullie al aardig wakker (..) Het prachtige Campus complex lag er mooi bij in de ochtend zon maar het blijft toch een doolhof van binnen.

Daantje was helaas niet helemaal fit, dus iets minder minuten gemaakt. We begonnen wat onwennig tegen een goed spelend Achilles. Dat af en toe ook met 3 jongens speelde wat een extra uitdaging was. Na het onwennige begin met direct 2-0 achter kwamen jullie goed en scherp in de wedstrijd terug tot 2-2 en zelfs 2-3 maar die goal werd afgekeurd. Via 3-2 werd het 5-2 voor Achilles voordat wij weer scoorden en met 6-4 werd de ruststand bereikt. Helaas gebeurde in de 3e 10 minuten weer waar we vaker last van hebben – we raakten vermoeid en niet alles lukte. Achilles bleef uiteindelijk wel heel scherp in de afronding en dan gaan ook de kopjes hangen…. via 7-5 werd het 10-5 voordat we weer scoorden en wisten we op het laatst  nog maar 1x te scoren.  Ietwat geflatteerd werd het 15-7.

 

tot van de week op de training…

rob