ODO KAMP 2022 met de hele vereniging!

… dus ook de allerjongste jeugd…

Ieder jaar gaat ODO (normaal gesproken) op kamp met de jeugd van A t/m D. Eens in de vijf jaar gaan we met de gehele vereniging op kamp. Dat is al een traditie van ongeveer 5 maal en is iedere keer weer een hele gave belevenis met z’n allen. Ten opzichte van de jaarlijkse jeugdkampen is dat dus ook met senioren, aanhang en ouders, maar vooral ook met de allerjongste jeugd: de kangoeroes, de F- en E-pupillen. Ook zij zijn dit jaar dus van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Voor velen van hen zal dit de eerste keer zijn om op kamp te gaan. Erg leuk, maar ongetwijfeld ook wel spannend. Daar houden wij uiteraard rekening mee. De slaapzalen zullen daar op afgestemd zijn, maar ook het programma, de leiding en de aandacht. Qua programma zal een deel met alle leeftijden zijn in gemengde groepen, maar er zullen ook momenten zijn voor specifieke leeftijdsgroepen. Bij alle activiteiten van de jongste jeugd zullen er voldoende ouderen en oude jeugd zijn om zorg te dragen voor de allerjongsten.

Momenteel wordt bekeken of voor Kangoeroes en F wellicht een ingekort kamp ook een optie is, naar behoefte. Daarbij gaan ze dan wel vrijdag met z’n allen in de bus mee, maar zal het kamp tot bijvoorbeeld zaterdagavond of zondagochtend duren. Zo willen we proberen zoveel mogelijk ODO’ers mee te krijgen, maar vergt wel iets van de organisatie. Geef je voorkeur hiervoor aub aan bij de inschrijving, dan zullen wij e.e.a. zo goed mogelijk op deze behoefte proberen af te stemmen, ook qua kosten, mogelijk ook in overleg met desbetreffende ouders.

Bij vragen of onduidelijkheid kunnen jullie ook altijd even iemand aanspreken die je meer over het kamp in algemene zin kan vertellen:

  • Marjanneke Boode, trainster van F2 en moeder van Myron en Jens
  • Wilco Goedendorp, trainer van F1 en vader van Niels en Maud
  • Marije van Dijk, trainster van F2
  • Cynthia Suijker, trainster van E2
  • Diana Eijgermans, trainster van D2

Van vrijdag einde middag 3 juni tot maandagmiddag 6 juni zullen we dit jaar dus hopelijk daadwerkelijk verblijven in een gaaf kamphuis ergens in een mooie groene omgeving in Noord-Brabant. Deze accommodatie hadden we voor 2020 al kunnen vastleggen én kunnen doorschuiven naar 2022. Met een capaciteit van 80 tot 150 slaapplaatsen zijn we ook nog eens flexibel. We gaan voor ‘hoe meer, hoe gezelliger!’, maar zijn daarbij nog wel afhankelijk van de daadwerkelijke animo bij senioren en ouders.

Ben jij op de een of andere manier verbonden met ODO, dan kun je jezelf gaan opgeven. We denken daarbij net als de voorgaande edities echt aan iedereen die zich betrokken voelt bij ODO! Je hoeft dus niet per se spelend lid te zijn om mee te gaan. O.a. ook ouders en aanhang zijn van harte welkom om mee te gaan. Schroom niet!

De inschrijving is vanaf nu geopend. Wees er snel bij en trommel iedereen in je omgeving op om ook mee te gaan!

Hoe eerder voor de organisatie duidelijk is wie allemaal mee gaat, hoe makkelijker! Na een maand inschrijftijd, zal de inschrijving sluiten op 15 maart, zodat we tijdig met de juiste aantallen deelnemers de gehele invulling van het kamp verder kunnen gaan vormgeven. Uitgebreide informatie zal regelmatig te vinden zijn op de website en in de nieuwsbrief.

Wat? Kamp voor de GEHELE vereniging
Wanneer? Pinksterweekend 2022 (3 t/m 6 juni)
Wie? Iedereen die zich betrokken voelt bij ODO.
Kosten? €80,- pp (schatting op basis van voorgaande jaren; voor gezinnen komt er een kortingsregeling)

Zie hieronder het opwarmertje wat we recent online hebben geplaatst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODO Maasland (@odomaasland)

Naast een gave flashback van diverse kampen uit het verleden, geven we hierin ook een kleine tip weg over het thema! Kijk verder gerust ook hier (video | foto’s) nog eens terug hoe gaaf het in 2015 was, om alvast in de stemming te komen! Dat wil je toch niet missen?

Wij hebben er nu al veel zin in. We hopen jullie ook!

Het voorbereidingsteam: Barbara Hanemaaijer, Cynthia Suijker, Diana Eijgermans, Jaap van Vliet, Janny Ramakers, Marije van Dijk en Simon Hanemaaijer.

Voor vragen of opmerkingen, spreek ons gerust even aan! Of mail naar kamp

In 2010 gingen we met ruim 150 man op kamp!