Korbis E3 – ODO E2 (11-1)

Snel na de wedstrijd van de E1 in de auto gestapt met Theo om in Waddinxveen jullie te coachen. Helaas Cynthia nog steeds ziek en Anouk moest ongeveer dezelfde tijd zelf spelen. Frederique stond op glad ijs (?), dus met zijn 5-en. De vorige keer hadden jullie nipt verloren van Korbis dus ik hoopte op een gelijkwaardige wedstrijd met misschien een keer de punten naar onze kant. Op zich was het spel aanvallend goed genoeg maar was het vrij lopen, goed gooien en vangen iets minder dan de vorige week. En Korbis onderschepte goed. En zodra zij in de aanval kwamen gingen ze al heel netjes doorloopballen aangeven en nemen. Dat probeerden we te voorkomen door op het juiste moment voor de aangever te springen, zodat we konden onderscheppen zodra de bal gegooid werd of zorgen dat er niet aangegeven kon worden. Dit lukte niet de hele tijd en bij Korbis kwamen de kansen die ook benut werden. Zo liepen ze rustig aan naar een grote voorsprong. Helaas konden we daar niet veel tegen in brengen. Er werd hard gewerkt maar sommige dingen lukten gewoon niet. uiteindelijk wisten jullie wel een keer te scoren en daar waren we uiteindelijk ook wel blij mee. Op de training gaan we verder werken aan het verdedigen (van de doorloopbal en  het aangeven daarvan)

groetjes,

Rob

.