Wedstrijd! Lekkere en gezonde tussendoortjes

KV VERS is niet alleen voor ODO, maar ook door ODO. Daarom hebben wij jullie hulp nodig. We organiseren een wedstrijd waarbij iedereen zijn of haar lekkerste gezonde tussendoortje kan aandragen. Wie weet verkopen we jouw idee in oktober wel in onze kantine. Je hoort het goed! Het winnende idee zal enkele weken verkocht worden in onze gezonde kantine. Ook mag je jouw creatie een keer gratis bestellen.

We hebben drie categorieën:

 • Voor de kangoeroes, F en E:
  • Bedenk een gezonde traktatie. Bij ODO vieren we graag verjaardagen. Dit kan natuurlijk ook met een gezonde lekkernij. Wat zou jij wel aan je vriendjes en vriendinnetjes willen geven als je jarig bent?
 • Voor de D en C:
  • Bedenk een gezond tussendoortje of een gezonde snack. Voor of na de wedstrijd nemen jullie vaak wat lekkers. Wat voor lekkers en gezonds zou jij wel bij ODO willen bestellen?
 • Voor de B en ouder + supporters:
  • Bedenk een gezond broodje, wrap of tosti. Afgelopen weken waren er al heerlijke broodjes, wraps en tosti’s verkocht. Welke creatie zou jij op zaterdag willen bestellen?

Bij het kiezen van een winnaar zullen wij letten op de volgende punten:

 • De lekkernij bestaat grotendeels uit gezonde producten
 • De lekkernij is goed te bereiden door het barpersoneel
 • De lekkernij is tegen een lage kostprijs te maken

Je ideeën inzenden kan tot woensdag 29 september via https://forms.gle/HXgbb5zZMp2SvJr68. Ook zetten we een doos in de kantine waar je je idee in kan doen, vergeet dan niet je voor- en achternaam hierop te vermelden. Zorg voor een zo’n duidelijk mogelijke omschrijving van je idee. Je kan een recept schrijven of een mooie tekening maken.

Op zaterdag 2 oktober zal de nieuwe kantine geopend worden. Dan zal bekend worden gemaakt wat de beste ideeën zijn die zijn ingeleverd. Op deze dag zal door het publiek in elke categorie een winnaar gekozen worden.

Bij vragen kan je contact opnemen met Diana Eijgermans of een mailtje sturen naar e-mail

Groetjes van het KV VERS team