IJsselvogels E1 – ODO E1 (10-10)

Al vroeg vertrokken we met frisse moed vanuit Maasland richting Moordrecht, want we speelden uit tegen de IJsselvogels. We mochten eindelijk weer voor “het eggie”!

Direct in de eerste minuten kregen we 2 doelpunten om ons oren, maar Daantje verkleinde de achterstand door te scoren. De IJsselvogels schoten er vrij snel nog 2 in. We moesten echt even schakelen. Na de eerste pauze hebben we ons herpakt en werd er door iedereen goed gespeeld met leuke combinaties. Dit resulteerde in een stand van 4-3 bij de rust.

Vervolgens scoorden we om en om en ging de wedstrijd gelijk op. Spannend voor de toeschouwers en het thuisfront die aan de telefoon gekluisterd zat!

Met doelpunten van Daantje, Mees, Anne en Noelle-Sophie werd de eindstand uiteindelijk 10-10. Alle doelpogingen van mij wilden er vandaag helaas niet in…

Met zo’n rare Coronaperiode achter de rug en weinig trainen is het heel knap dat we zo’n goede wedstrijd hebben gespeeld!

Op naar volgende week, tegen ONDO (G) thuis!!