Nieuws van de kantine-commissie

Bijgaand het schema voor de bardienst voor dit veldseizoen. Het was weer een puzzel zoals altijd en ongetwijfeld zal er geschoven moeten worden. Het was wel fijn te zien dat een aantal mensen hun voorkeur hadden aangegeven. We hopen dat voor het tweede veldseizoen nog meer mensen dit zullen doen, het is voor ons een grote steun!

Mocht je niet kunnen op de aangegeven datum dan graag proberen zelf te ruilen met iemand. Mocht je een telefoonnummer of mailadres nodig hebben dan kunnen jullie dat aan mij vragen.
De onderstreepte personen kunnen de spullen ophalen bij Erik en Jakomijn. Mocht je die niet weten te wonen dan graag ook even het adres aan mij vragen, vanwege de privacy kunnen we dat hier niet vermelden.

We hebben een nieuwe keuken en dus ook een nieuwe oven. Dat is even wennen voor ons allemaal maar Sanneke zal zorgen dat er goede instructies bij komen te hangen. Mocht je toch vragen hebben dan kan Sanneke jullie daar verder mee helpen. Ook als er dingen missen of moeten worden ingekocht dan kan dat aan Sanneke Gorissen worden doorgegeven.

Zorg in ieder geval dat na de laatste shift de boel is opgeruimd, de vaat schoon is, de spullen zijn bijgevuld, er zorgvuldig is afgesloten en de sleutels en kas in goede handen zijn.

Nog steeds zoeken we ouders (ook vaders!) die een bardienst willen draaien.

De maaltijden bij de thuiswedstrijden van de selectie zijn nog een vraagteken. We hebben daarom de laatste bezetting van 16 oktober nog niet ingevuld. Wordt vervolgd.

Laten we er met zn allen weer een mooi seizoen van maken.

Groeten,

Trudy Regout
nb. je kunt mij mailen via Trudy Regout