Van het bestuur

Afgelopen woensdag hebben wij onze eerste bestuursvergadering gehad. Veel punten passeerden weer de revue. Het lijkt er gelukkig op dat we weer op de oude voet verder kunnen gaan met betrekking tot het wedstrijdschema, de kantine, het publiek en zelfs Team van de Week. En toch is er telkens weer een corona-addertje te bespeuren dat ons weer wakker houdt: de 1,5 meter samenleving raken we niet meer kwijt.

We hebben gelijk wat data proberen vast te leggen. De Algemene Ledenvergadering zal op maandag 25 oktober plaatsvinden. KVVers en het nieuwe sponsorbeleid zal hier aan de orde komen. Verder zijn we nog op zoek naar een geschikte zaterdag voor de opening van de kantine. Hierover dus later meer.

We gaan binnenkort op de velden ook actief op zoek naar jullie hulp als vrijwilliger van de vereniging. Wat kan je, wat wil je bijdragen? Welke interesses heb je, waarvoor ben je ooit eens opgeleid en welke ervaringen heb je in je werk wat ten goede kan komen aan de vereniging? We hopen met jullie/u het gesprek aan te mogen gaan. Het geeft altijd een ontzettend goed gevoel als je samen aan een vereniging bouwt waar jijzelf of je kind lol beleeft en gezond kan sporten.

In juni hebben wij onze hoofdsponsor Mart van Buuren (BVB Substrates) thuis bezocht en hebben wij onze activiteiten van het afgelopen jaar verteld en verantwoording gegeven over de uitgaven die wij hebben gedaan. Het sponsorcontract diende dit jaar te worden verlengd en ODO werd, naast de verlenging met 5 jaar, ook nog eens verblijd met een verhoging van het bedrag! Mart, hartelijk bedankt! Bouwen aan de Basis ligt jou en ons aan het hart en wij hopen met de gezamenlijke doelstellingen te bouwen aan een duurzame toekomst.

Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Marjan en Rob

Laura van der Vaart (penningmeester), Mart van Buuren en Marjan Vos-Pols (voorzitter)