Pasfoto wijzigen in KNKV app

Wil je je pasfoto in de KNKV app wijzigen?
Dan is dat nog mogelijk t/m 10 september.

Als je je foto wil wijzigen, let er dan op dat het een pasfoto  is, bijv. een selfie van voren en geen vage vakantiefoto ofzo. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd). een duidelijke en recente foto is van alleen je gezicht.

Hoe het werkt? Hier is een uitleg.

En hierrr is de fotoshoot van september 2020.