Persoonlijke ODO programma nu in ODO Nieuwsbrief

Al jarenlang is het traditie dat ODO-leden aan het begin van de week een mailtje krijgen met de activiteiten die er die week voor hen bij ODO op het programma staan. Oorspronkelijk, rond 2008, was dat mailtje bedoeld om fouten in het nieuwe planningssysteem sneller op te sporen, maar al snel bleek het gewoon heel handig te zijn. Het werd uitgebreid, fluiten en bardienst worden eerder aangekondigd dan 1 week van te voren, en ook de algemene ODO agenda werd er in opgenomen. Nu is tijd voor de volgende stap. Vanaf deze week is dit overzicht opgenomen in de ODO Nieuwsbrief. Het was even een ingewikkeld technische hobbeltje dat ik afgelopen weekend heb geprobeerd recht te strijken, dus ik kruis mijn vingers in de hoop dat iedereen het juiste programma ontvangt. Laat me even weten als dat onverhoopt niet zo is.

Tot op het ODO veld! Groetjes, Jaap van Vliet