Barmedewerkers gezocht (paar uur per seizoen)

Aan de ouders van alle ODO-jeugdleden,

In september gaat hopelijk de veldcompetitie weer van start. Dat betekent dat we gebruik kunnen gaan maken van de ons mooie, vernieuwde kantine. Voor de bardiensten op de zaterdagen zijn we naarstig op zoek naar ouders van jeugdleden die een paar uurtjes van hun tijd willen geven voor de vereniging. De laatste jaren merken we dat de bardiensten steeds meer neerkomen op onze senior en junior leden en een vaste groep oudgedienden. Onze leden worden al ingezet voor het geven van trainingen en het coachen van jeugdleden, het fluiten van (jeugd)wedstrijden, het organiseren van activiteiten en het draaien van (meerdere) bardiensten naast het spelen van wedstrijden en het vaak nog invallen. Om onze leden te ontlasten hebben wij uw hulp nodig bij het invullen van de bardiensten.

Bij genoeg aanmeldingen zult u slechts 1 x per veldseizoen ongeveer 2,5-3 uur hoeven te helpen. Meestal (het ligt aan het aantal wedstrijden, hoe laat de wedstrijden beginnen en of ODO 1 thuis speelt) is er een ochtenddienst van 9.00-12.00, een middagdienst van 12.00-15.00 en van 15.00-17.30 en als het eerste thuis speelt is er nog een dienst van 17.30 tot 20.30 (deze tijden zijn +/- een half uur).

De werkzaamheden in de ochtend bestaan voornamelijk uit het verkopen van koffie, thee en frisdrank, het maken van broodjes en het opgeruimd houden van de keuken. In de middag komt het maken van tosti’s en wat snacks/patat erbij en in de avond is er een maaltijd als het eerste thuis speelt en kan er drank worden geschonken.

Indien u een voorkeur heeft voor een dag en/of een dagdeel dan kunt u dat vooraf aan ons opgeven. Ook al u graag samen met een bepaald iemand bardienst draait, kunnen we daar rekening mee houden.

Op zaterdag 28 augustus en 4 september zullen er al wat oefenwedstrijden gespeeld worden en de veldcompetitie zal officieel starten op 11 september. Het gaat dus om al deze zaterdagen t/m 30 oktober.

Het bardienst rooster wordt altijd enkele weken van tevoren gepubliceerd zodat tijdig duidelijk is wanneer u aan de beurt bent en er eventueel onderling geruild kan worden.
U kunt zich aanmelden via bardienst o.v.v. uw naam en de naam van uw kind en het team waarin uw kind speelt alsmede eventueel de voorkeur voor een dag(deel).
Een belletje of appje naar Trudy Regout mag ook (06-36157924).

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Kantinecommissie ODO Maasland