KNKV Magazine #7

Bericht van het KNKV:
Eind juni verscheen de zevende editie van het online KNKV Magazine, vol met inspirerende en informatieve artikelen uit de praktijk.

In deze editie komen diverse bestuurders aan het woord. De bestuurders vertellen onder andere welke voordelen het je vereniging kan opleveren als je om je heen kijkt naar wat er gebeurt en mogelijk is, hoe je kunt zorgen voor fair play binnen je vereniging en hoe je leden die gaan studeren toch betrokken kunt houden bij je vereniging.

Naast deze verhalen van verenigingen lees je ook wat de bestuurlijke herinrichting van het KNKV betekent voor verenigingen. Daarnaast vertelt Gertjan Scheffer over zijn werkzaamheden als KNKV-vrijwilliger en delen twee trainers hun ervaringen met training geven. Ook komen de twee aankomende evenementen Tour de Camping en het NK Beachkorfbal Outdoor aan de orde.

Het KNKV magazine verschijnt vijf of zes keer per jaar. Je vindt de magazines op de website.

Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine.
Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

We wensen jullie veel leesplezier en inspiratie toe.