Korfbal League-toppers en tijden bekend – schrijf je in!

 In de meivakantie, op vrijdag 14 mei: Korfbal Clinics bij ODO

Vrijdag 14 mei is het zover, dan komt KORFBALFIT met medewerking van een paar Korfbal League spelers naar Maasland om bij ODO korfbal clinics te geven! Lees verder of SCHRIJF JE DIRECT IN! Dit kan t/m woensdag 17 uur.

Wie komen er zoal?

Naast Laurens Verbaan van KorfbalFit.com zullen in ieder geval Sydney Schol, Sanne Alsem  (beiden KCC/SO natural) en Lindsy Krop (GG/IJskoud de beste)  aanwezig zijn om de clinics te geven (tekst gaat door onder de video).

 

Programma

De clinics worden gegeven in 4 blokken van elk 1 uur per leeftijdscategorie, waarbij we op basis van de inschrijvingen de exacte groepen gaan indelen. Bij de clinic van KorfbalFit komen verschillende aspecten zoals sprongkracht, bal-behandeling, coördinatie, conditie en scoren naar voren. Het voorlopige tijdschema ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.30 uur F pupillen

11.45 – 12.45 uur E pupillen

13.45 – 14.45 uur D-pupillen, C-aspiranten

15.00 – 16.00 uur B-aspiranten, A junioren

Het is de bedoeling dat je een kwartier voor aanvang van de clinic aanwezig bent. In verband met de corona maatregelen is het de bedoeling dat je na de clinic zo snel mogelijk weer het ODO terrein verlaat en naar huis gaat. Kom dus ook zoveel mogelijk op de fiets!

Kleding

Natuurlijk kom je in je ODO kleding inclusief trainingspak, en neem je je eigen bidon mee!

Toiletten

Alleen het toilet in de nieuwbouw is beschikbaar, dus zorg dat je thuis al naar de WC bent geweest!

Inschrijven voor de clinic!

Om deel te nemen aan de clinics moet je je aanmelden….. dat kan met deze link. Dit kan t/m  woensdag 17 uur.

Later in de week zullen we dan de exacte groepen en tijden bekend maken via de ODO site en via de trainers. Dus houd de site goed in de gaten!