De jongste leden van ODO huppelen over het veld

Weer of geen weer de jongste leden van ODO huppelen alweer een aantal maanden over het kunstgrasveld bij ODO. We hebben het natuurlijk over de Kangoeroe Klup. Onder leiding van Roald, Eline, Toine en Noor zijn zij iedere zaterdag van 9:30 uur tot 10:30 uur te vinden op het veld. Met een gezellige club van 15 kinderen tussen de leeftijd van 3 t/m 6 jaar spelen we spelletjes, leren de kids samenwerken en zijn we heerlijk buiten bezig.

Een gezellige boel waarbij plezier maken het belangrijkste is. Naast spelletjes spelen doen we ook graag wat extra dingen samen. Zo hebben we ieder jaar pietentraining, hebben we in de zomer waterpret op de buikschuifbaan, zoeken we de eieren van de paashaas als hij ze verstopt heeft en organiseren we jaarlijks een vriendjes en vriendinnetjes training.

Over de vriendjes en vriendinnetjes training gesproken, deze wordt dit jaar op 10 april georganiseerd. Het wordt een gezellige boel waarbij iedereen tussen de 3 en 6 jaar welkom is. Vind je het leuk om te komen? Meld je dan aan door een berichtje te sturen naar Roald via 06-2916 3291. Als je het spannend vindt om helemaal alleen te komen, mag je papa of mama meenemen. Laat dit dan ook even van aan ons weten. Dan zorgen wij dat de ouders genoeg afstand kunnen houden.

– Noor