Dringende oproep: Potgrond-sjouwers gezocht op 13 maart

Een goed bericht van de potgrond-commissie: we hebben dit seizoen meer zakken dan ooit verkocht! Maar….deze moeten ook allemaal corona-proof bij de mensen thuis bezorgd worden. Gelukkig kunnen we dit jaar een beroep doen op veel korfballende leden, want wedstrijden worden er (helaas) nog niet gespeeld.
We hebben echter nog veel meer hulp nodig! Dus vaders, ooms en broers: heb je zaterdag 13 maart tijd om ons te helpen, heel graag! Het gaat om een tijdvak van 2,5 uur tussen 9:00 en 13:30 uur, dus dat is een kleine moeite, waar ODO veel plezier van heeft!
De precieze indeling wordt komende week gemaakt. Je zult in tweetallen gaan sjouwen en je wordt aangestuurd door een wijkcoördinator.

Graag even aanmelden via de app bij Pien (06-14645544).

Alvast heel erg bedankt!