As vrijdag clinics door Korfbal League toppers

In de voorjaarsvakantie, op vrijdag 26 Februari: Korfbal clinics bij ODO

Vrijdag 26 Februari is het zover, dan komt KORFBALFIT met medewerking van een paar Korfbal League spelers naar Maasland om bij ODO korfbal clinics te geven! Lees verder of SCHRIJF JE DIRECT IN! Dit kan  t/m woensdag 17 uur.

Wie komen er zoal?

Naast Laurens Verbaan van KorfbalFit.com zullen in ieder geval Joren van Nieuwenhuijzen (Fortuna 1) , Renée van Ginkel (DVO 1) en Bente Voois (TOP) aanwezig zijn om de clinics te geven.

 

Programma

De clinics worden gegeven in 4 blokken van elk 1 uur per leeftijdscategorie, waarbij we op basis van de inschrijvingen de exacte groepen gaan indelen. Bij de clinic van KorfbalFit komen verschillende aspecten zoals sprongkracht, bal-behandeling, coördinatie, conditie en scoren naar voren. Het voorlopige tijdschema ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.30 uur E/F pupillen

11.45 – 12.45 uur D/E pupillen

13.45 – 14.45 uur B/C aspiranten

15.00 – 16.00 uur A junioren

Het is de bedoeling dat je een kwartier voor aanvang van de clinic aanwezig bent. In verband met de corona maatregelen is het de bedoeling dat je na de clinic zo snel mogelijk weer het ODO terrein verlaat en naar huis gaat. Kom dus ook zoveel mogelijk op de fiets!

Kleding

Natuurlijk kom je in je ODO kleding inclusief trainingspak, en neem je je eigen bidon mee!

Toiletten

Alleen het toilet in de nieuwbouw is beschikbaar, dus zorg dat je thuis al naar de WC bent geweest!

Inschrijven voor de clinic!

Om deel te nemen aan de clinics moet je je aanmelden….. dat kan met deze link. Dit kan t/m  woensdag 17 uur.

Later in de week zullen we dan de exacte groepen en tijden bekend maken via de ODO site en via de trainers. Dus houd de site goed in de gaten!