Fortuna/Delta Logistiek F4 – ODO F1 (0-7)

De eerste overwinning!
In alle vroegte vertrokken we naar Delft voor de uitwedstrijd tegen Fortuna. Ondanks het druilerige weer hadden we er allemaal veel zin in. De regen mocht de pret zeker niet drukken. Voordat de wedstrijd begon, mochten we eerst de scheidsrechter een presentje overhandigen. Het is namelijk: De week van de scheidsrechters! De scheidsrechter was er erg blij mee.
We begonnen ontzettend goed aan de wedstrijd. Er werd goed overgegooid en dat zorgde ervoor dat we al snel een paar schoten konden afvuren op de korf. Al snel scoorde Lize een mooi schot, 0-1!
Hier en daar glibberde de natte bal wel eens door de handen van een ODO-speler of Fortuna-speler. Elke keer waren de ODO-spelers er als de kippen bij om de bal weer te pakken. Hand op de bal, snel klaar staan om te gooien en weer goed vrijlopen om naar de korf te spelen, om weer proberen te scoren. Via het live-verslag in de app konden de ouders de tussenstanden volgen. De vader van Lize had aan Lize een beloning beloofd bij een overwinning. Dat resulteerde in maar liefst de 0-2, 0-3, 0-4 en 0-5 door Lize! Een knappe prestatie. Maar het moet gezegd worden, dat alle kinderen hieraan hebben bijgedragen. Een echte teamprestatie. Snel de bal afpakken door Milou, Vera, Jens, Nanda of Evi, snel overspelen en naar de andere kant van het veld om er weer eentje te maken. Ook het verdedigen ging hartstikke goed. De kinderen krijgen het spelletje steeds meer door. Na de 0-6 door Evi en 0-7 door Jens was het einde wedstrijd. Ook werd er bij de strafworpen nog een paar keer gescoord.
De invalcoaches Rianne en Sven waren dan ook niet een kleine beetje trots op de kanjers, maar apetrots!! Jullie mogen trots zijn op deze eerste, mooie overwinning! Wij hebben enorm genoten van jullie en de tegenstanders tijdens de wedstrijd. Wat een plezier hadden jullie vandaag, ook samen met de kinderen van Fortuna. Tot dinsdag.