ODO E4 – Die Haghe E2 (6-5)

Vandaag dan de ‘terugwedstrijd’ tegen Die Haghe! Uit, onze eerste wedstrijd, werden we direct flink onder druk gezet en wist Die Haghe ook snel te scoren. Door die druk konden we elkaar niet zo makkelijk aanspelen. Dat ging deze keer vele malen beter! In een leuke wedstrijd wisten jullie elkaar nu wel te vinden en (de opdracht!) meer te scoren! Door leuk samenspel al snel de 1-0 op het scorebord, gevolgd door 1-1 en 2-1. En toen…..wisten jullie wel een aantal keer te scoren (iets van 4-5 keer) maar werd het doelpunt afgekeurd door de scheidsrechter, voor verdedigd schieten. Daar kan je heel lang over blijven  nadenken, maar de scheidsrechter bepaalt de grens en dat deed hij in ieder geval in bijna alle gevallen, en ook bij de tegenstander. Zodoende bleef het lang 2-1 maar wisten we op een gegeven moment wel weer een goed doelpunt te scoren. Via 4-1 werd het 5-2 en 6-3 voor Odo, en leek er niets aan de hand. Maar Die Haghe zette nog een keer aan en wist toch nog dichterbij te komen, terwijl wij niet meer tot scoren kwamen. En toen floot de scheidsrechter af en hebben we deze wedstrijd toch wel verdiend gewonnen. En wat was nu vooral moeilijk vandaag? Het (op tijd) omschakelen en direct meelopen met je tegenstander zorgde voor veel gevaarlijke momenten. Daar gaan we weer flink op trainen!!

Trots op jullie!

 

groetjes, Rob van der Hak