ODO 2 – Refleks 3 (21-22)

Afgelopen zaterdag speelde odo 2 tegen refleks 3.het was een spannend begin van de wedstrijd, beide ploegen gingen goed tegen elkaar op en er was al een stand van 3-3 na een aantal minuten. Odo kwam daarna achter met 3-4 maar al snel wisten we dat om te buigen naar een 6-4 voorsprong. Daarna ging het weer gelijk op en bleef odo op een voorsprong van 1a 2 doelpunten staan. We liepen nog wel uit naar een 10-7 voorsprong maar dat werd of snel door refleks omgezet naar een 10-11 achterstand. Refleks kon de voorsprong uitbreiden naar 12-14 bij rust. Na de rust scoorde refleks nog 2 keer om de voordrong uit te bereiden naar 12-16. Odo kwam nog wel 2 doelpunten dichterbij maar refleks bleef uitlopen en t stond inmiddels alweer 15-19. Odo moest nu meer gaan scoren en niks doorlaten om terug in de wedstrijd te komen. Met goede doelpunten van onder andere: Aaron, Lennart, Martijn en twan was de stand nu 19-20 en was het een hele spannende wedstrijd geworden. In de laatste minuten werd er veel via Aaron gespeeld die het schot moest pakken, en dat werkte goed want Aaron scoorde 2 keer om de strand gelijk te trekken met een stand van 21-21. Er waren nog maar een paar seconde te spelen en refleks was in de aanval, helaas voor odo scoorde refleks nog in de laatste secondes en is de uiteindelijke uitslag 21-22 geworden.

helaas voor odo zijn er geen punten gepakt deze week, maar volgende speelt odo 2 uit tegen sinas en zullen we de 2 punten mee naar huis nemen.