ODO E3 – ZKV (Zu) E2 (3-3)

De zaterdag begon wat onstuimig maar toen ODO E3 mocht korfballen kwam de zon door! Het werd mede daardoor een leuke wedstrijd om naar te kijken. Maar het allerleukste was natuurlijk het spel van jullie. Jullie zijn dit seizoen zo gegroeid dat jullie goede wedstrijden spelen. Het spel begon met een paar aanvallen over en weer. Er waren gelijke kansen maar ODO wist de score te openen. Iedereen deed met de aanval en tijdens de verdediging goed zijn best. Helaas wist Zuidland er 2 achter elkaar te scoren. Maar jullie lieten de koppies niet hangen en wisten er voor de “lange” rust nog 1 in te schieten. 2-2. Na nog wat uitleg van Iris kwamen jullie strijdlustig weer het veld op. Weer ging de wedstrijd gelijk op en wist Zuidland een kans te benutten. 3-2 en de tijd begon een beetje te dringen. Verliezen wilde jullie niet dus werd de laatste helft prijsschieten voor ODO. Met als prijs ook nog een doelpunt! 3-3. Dat was meteen de eindstand. Iedereen heeft onder leiding van de enthousiaste coaches flink gebikkeld.

Zet hem op toppers volgende week weer zo’n goede wedstrijd.