Luno 1 – ODO 1 (12-11)

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen LUNO uit Linschoten op het programma. Voor iedereen was dit een onbekende tegenstander, dus alle reden om van eigen kracht uit te gaan. Na vorige week hadden we wat goed te maken en dat was heel de week goed te zien op de training, er werd zeer scherp en goed getraind. Ook in de voorbereiding op de wedstrijd was goed te zien dat iedereen het resultaat van de vorige week recht wilde zetten.

Dit uitte zich in de openingsfase tot een sterk begin van ons waarin gelijk de leiding werd genomen. Verdedigend zat het goed in elkaar en LUNO creëerde weinig tot geen goede kansen. Aanvallend gezien kwamen de doelpunten nog niet zo soepel maar omdat de verdediging goed stond kreeg de aanval genoeg tijd om doelpunten te maken. Het lukte nog niet om definitief afstand te nemen maar het gevoel heerste dat dit een kwestie van tijd was. De ruststand was 4-7. In de rust bespraken we dat het een kwestie van tijd was voordat we uit zouden lopen als we met dezelfde intensiteit zouden blijven spelen. Verdedigend veel druk blijven geven en aanvallend kijken waar de kansen lagen om uit te spelen. De tweede helft begon voortvarend en we wisten de voorsprong uit te bouwen tot 6-10. Maar op dat punt kwam er zand in de motor. Verdedigend werden de goals te makkelijk weggeven en de aanvallen verliepen erg stroef en de kansen die er waren werden niet afgemaakt. LUNO maakte hier dankbaar gebruik van en kreeg het gevoel dat er nog wat te halen viel. Bij ons ging het in ons hoofd zitten en werkte verlammend. Dit alles zorgde ervoor dat LUNO een serie van 6 doelpunten achter elkaar kon maken. We konden hier niks tegen over zetten maar kregen in de laatste paar minuten nog kansen om toch een resultaat te behalen, maar deze kansen werden niet benut. Achteraf heerst het gevoel dat we deze wedstrijd binnen hadden moeten halen, en de punten mee naar huis hadden moeten nemen, een gemiste kans… Het is nu zaak keihard te werken aan de verbeterpunten en volgende week weer volle bak te geven.