Luno 2 – ODO 2 (13-13)

Zaterdag stond Luno op het programma voor 1, 2 en de A1. Het was zelfs zo dat het tweede na het eerste speelde, dit komt zeker niet vaak voor. Na een spannende wedstrijd van 1 hadden wij nog best veel tijd voor onze wedstrijd en zijn we rustig aan de voorbereiding begonnen. De scheids was erg precies en was zeker van de regels, dus daar moesten we ons maar aan houden. Toen we eenmaal waren begonnen gingen we rap van start. Luno kwam in het begin op voorsprong, maar toen Moerman eenmaal op schot kwam hebben wij de voorsprong overgenomen. De gebroeders Moerman hadden namelijk twee lange heren van bijna twee meter, waardoor ze allebei lekker in de punt konden spelen.

We zagen bij de wedstrijd van de A1 en ODO 1 al dat het veld erg glad was en dat sommige mensen veel op de grond lagen. Bij onze wedstrijd was het zelfs zo dat Kim op een gegeven moment zei “Het is geen  buikschuiven.’’ De heer van Luno schoof zo over het veld of het een buikschuifbaan was om de bal te pakken.

We gingen de rust in met 7-8. De tweede helft begonnen we goed en hebben we de voorsprong uitgebouwd naar 8-10. Helaas kwam er toen een periode van ongeveer een kwartier waarin wij het lastig hadden met scoren en de doelpunten jammer genoeg niet vielen. Luno had het ook lastig maar scoorde nog wel, ze kwamen toen 12-10 voor. Dit kwam ook doordat Luno een aantal spelers van 1 erin had gezet. Na wat wissels aan de kant van ODO (ook spelers van 1) kwamen de kansen bij ons ook weer. Een doorloopbal van Jenny en de gelijkmaker van Lennart. En in de laatste 2 minuten vond Moerman ook zijn schot weer en bracht ons op voorsprong. De laatste minuut ging in en toen scoorde Luno er ook nog 1. Het was gelijk en de scheids vond het een mooie uitslag en floot af.

Helaas hebben we geen twee punten mee naar huis genomen, maar we hebben er zeker voor gestreden met zijn allen. Volgende week spelen we thuis tegen DES, dus kom allemaal gezellig kijken!