Achilles (Hg) E1 – ODO E1 (6 – 5)

Hallo allemaal,

Vorige week hadden we onze eerste wedstrijd tegen Die Haghe, de eerste helft moeten we heel erg wennen en stonden we 8-1 achter. De tweede helft ging veel beter en scoorde we 6 doelpunten! Vandaag wilde we hiermee doorgaan:)

We moesten tegen Achilles! De scheidsrechter was het vergeten, maar gelukkig was er een andere scheidsrechter die wilde fluiten! Het begon direct en snel stonden we 1-0 achter. Niet snel daarna scoorde Achilles nog een keer! 2-0. Gelukkig trokken we ons hier niets van aan en scoorde Feline 2x, waarvan 1 van heel ver! We bleven tot de rust dicht bij elkaar met 3-3! Achilles speelde goed naar elkaar, maar omdat wij zo goed onze eigen tegenstander aan het verdedigen waren konden ze weinig schieten.

Na 30 minuten liepen ze iets op ons voor en was het 6-3 met 2 doorloopballen. Deze moeten we nog leren verdedigen! We hebben ons goed teruggeknokt en scoorde nog 2x. Eindstand: 6-5!

We hebben vandaag veel geleerd: het uitstappen ging heel goed, en het verdedigen ook: iedereen rende goed mee met zijn tegenstander en verdedigde dichtbij! Het schieten ging ook goed!

We willen nog oefenen dat we niet op de lijn moeten stappen als we de bal uitnemen;) volgende week moeten we tegen Dijkvogels om 10.45 uur bij ODO! Komen jullie allemaal kijken?