Donderdag 3 sept kleding verkoop

Donderdag 3 september van 19:15 tot en met 20:30 zijn wij opnieuw aanwezig om kleding te verkopen. Er zijn ook nog een aantal nieuwe trainingsbroeken aanwezig voor de vrije verkoop (muv maat 140, M, XL en 2XL). De oude trainingsbroeken zijn te koop voor de helft van de prijs.

Hierbij nog wel een oproep voor Britt van Nierop, Fenne de Haas en Fleur van de Gaag om hun bestelde trainingsbroek op te komen halen. Na deze donderdag is er geen garantie meer dat we de broek op voorraad houden voor jullie. We gaan wel nog een nieuwe voorraad bestellen, maar dat duurt even voor die er weer is.

Op dit moment hebben we van alle maten van alle spullen (wedstrijdshirts, inloopshirts, trainingsjacks, kousen en tassen) nog wel wat op voorraad.

We zien jullie graag.

Hartelijke groet van de kleding commissie.