Terug in de tijd

In de jaren 70- en 80 van de vorige eeuw was Leo van der Meer lid van de korfbalvereniging ODO. Leo heeft de pen ter hand genomen en een mooi boekje geschreven over die tijden. Het gaat dus over Maasland, over de zaken die toen speelden en zeker ook over het ODO uit die tijd. Dus voor alle geschiedenisfans en mensen met interesse voor het verleden van Maasland en ODO een aanrader. Leo heeft ODO benaderd om zijn boekje, het komt in deze maand juni uit, onder de aandacht te brengen. Zie hieronder zijn eigen tekst en de manier waarop je het boekje kunt bestellen.

 

Beste Sportieveling,

Het is bijna zover, mijn boekje getiteld ‘Lekker bezig’ komt zéér binnenkort uit en dat is maar goed ook. Onder het motto: zweten, nostalgie en luisteren naar jouw favoriete muziek wil ik proberen het leven wat meer kleur (bijvoorbeeld gezondgrasgroen) te geven.

Mijn prijs per uitgave is bepaald op 13,75 euro (eventueel gesigneerd) en dat is deze dubbel en dwars waard. Natuurlijk kun jij ook een boekje bestellen voor diezelfde prijs via de Uitgever Fred Louter van Retrovision, wat jij zelf wilt.

Als jij dus zo’n boekje aanschaft is dit een unieke aanbesteding en verrijking van jouw bibliotheek.

Het sportieve gedeelte in deze uitgave speelt zich af in de roemruchtige 70-er en begin 80-er jaren vorige eeuw. Ook zullen er enkele Discoavonden worden uitgelicht. Zowel bij korfbalvereniging ODO als bij of in jeugdsociëteit ’t Keldertje, beide uit het dorp Maasland. Romantiek zal ook een rol spelen, evenals mijn avontuurlijke (Amerikaanse) periode als militair bij de Koninklijke luchtmacht. Ook de tuinderservaring van onze Nozem komt voorbij, in een soort van oude trekschuit.

Graag verneem ik wat voor een beslissing jij gaat nemen. Besluit jij om zo’n fantastisch 148 pagina’s tellende, eventueel dus gesigneerd en verrijkt met foto’s exemplaar te kopen, dan mag jij reageren op één van de hieronder staande (email)adressen.

Groetjes van Leo van der Meer

Reageren kan dus op:

leovandermeer1959 (at) gmail.com

of

Leo1959Meer (at) outlook.com