ODO Bootcamp wordt hervat vanaf 28 Mei!

Goed nieuws voor de BOOTCAMPERS :

De ODO bootcamp gaat weer van start! Onder leiding van Vincent zal er weer flink gebuffeld kunnen worden. We hebben er voor gekozen om te beginnen met 1 groep, en 1 tijd, en wel op de vertrouwde Donderdag avond, van 19.30 – 20.30 uur, op het natuurgras aan de Baanderheer. Inmiddels is ook via de app groep al reclame gemaakt, en naar het zich laat aanzien is er al een vrij grote groep die hiervan gebruik gaat maken! Zegt het voort!

De maatregelen t.a.v. hygiëne en veiligheid worden gewaarborgd door de minimale onderlinge afstand van 1,5 meter. Kom verkleed naar ODO toe, de kleedkamers zijn gesloten! Toegang tot het veld via de achterzijde van het natuurgras, je kunt daar ook je fiets neerzetten. Ook bij het weggaan graag van deze route gebruik maken. Dit om zoveel mogelijk ‘kruisverkeer  met andere trainingsgroepen te vermijden.

Neem je eigen bidon mee, gevuld met water of sportdrank.

ODO wenst jullie veel Bootcamp plezier!!