Kratjes Heineken Corona uitverkoop

Uitverkocht!! 


Beste leden, in de week voordat de corona maatregelen in werking traden, hebben we nietsvermoedend een bestelling gedaan om de kantine voorraad weer op peil te brengen.

Deze voorraad hebben we inmiddels geïnventariseerd op houdbaarheid. Onze grootste ‘zorg’ zijn de 42 kratten bier die we voor een mooie prijs konden inslaan.

Ondanks vergeefse retour-pogingen bij zowel Heineken als onze leverancier zitten we daar mee in de maag, omdat de tht-datum komende augustus is. Nu hopen we dat we het grootste deel aan de leden zouden kunnen verkopen om zo het financiële verlies te beperken. We denken dat jullie ook thuis best een biertje drinken ?. Wil je 1 of meerdere kratten bestellen, dan kan dat via onze webshop. Als je je adres vermeldt, dan bezorgen we het ook nog bij je thuis! Ideaal toch? De prijs is 14 euro. Dit is inclusief statiegeld (je mag de lege krat zelf bij de supermarkt inleveren ?).