Van het bestuur

Op de afgelopen woensdag gehouden bestuursvergadering weer veel actualiteiten op de agenda, zoals de komende potgrond actie, waarmee ODO in het dorp de zakken thuis bezorgd en een leuke opbrengst overhoudt om de kernactiviteiten mede te ondersteunen. De actie zelf wordt uitgevoerd op zowel vrijdag (hele dag, speciaal producten en hele grote bestellingen) als zaterdagochtend (huis aan huis). Op de achtergrond is de potgrond commissie al maanden druk bezig met het organiseren, waarbij zeker in de aanloop naar komend weekend vele vrijwilliger uurtjes werk zitten, ook administratief, om alles in goede banen te leiden. Voor de 2e keer op rij zien we, door een veranderde competitie opzet, geen andere mogelijkheid dan de actie op een wedstrijddag te plannen. Lastig, om op zo’n dag een dubbel programma te hebben met spelen, fluiten , coachen en potgrond afleveren. Er wordt dan ook een beroep gedaan op vele spelers om een handje te helpen.

Gelukkig zijn er intussen ook een aantal ouders bereid gevonden om te helpen, waarbij we graag ook hier de oproep doen aan vooral vaders om te komen helpen, dit zou ODO enorm helpen om wat spelers te ontlasten! Wil je meehelpen, meldt je dan aan bij Marlize van Nierop. Elders in de Praatpaal staan contactgegevens.

Verdere actualiteiten zijn de voorbereidingen voor de 2e helft veldcompetitie, die zal starten rond 18 April. Tot en met eind Maart spelen we nog in de zaal, daarna even wennen op het veld, oefenwedstrijden en natuurlijk de Zaalkorfbalfinale op 4 April. Inmiddels hebben zo’n 38 ODO-ers zich opgegeven om samen naar deze finale te gaan kijken!

Het ODO terras is al aardig onderweg en zodra het lekker weer is zullen we ongetwijfeld gaan genieten van deze aanpassing. In de zomer volgt dan nog de verbouwing van de kantine, welke een meer eigentijdse, modernere uitstraling zal krijgen.

En, de inschrijvingen voor het ODO kamp – met de hele vereniging – zijn geopend. Het belooft nu al een fantastisch weekend te worden!

Maar eerst nog het einde van de zaalcompetitie, waarin een aantal teams komende week al hun (gedeelde) kampioenschap mogen vieren en andere teams nog wat punten nodig hebben om definitief afstand te nemen van de onderste plekken. ODO 1 (verslag) en 2 hebben gisteren in dit opzicht grote stappen gezet door hun overwinning op Reeuwijk.

Rob van der Hak