ODO E1 – Refleks E1 (9-11)

Vandaag weer tegen Refleks. De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld 14-14, waarbij we op het einde eigenlijk wel hadden moeten winnen. Minke had vandaag een auditie voor dans en Juliette speelde op haar plek. Vanaf het begin werd er door beide teams fel gestreden en ging het spel heen en weer. weer was de tegenstander over de hele wedstrijd  net iets scherper in de afronding, en moest ODO alle tanden bijzetten. Via 0-1 en 1-2 in de 1e 10 minuten liep Refleks iets uit naar 2-3 en zelfs 2-6 in de 2e 10 minuten. Direct daarna 3-6 en 4-6 en zaten we weer in de wedstrijd, met éen stand van 5-7 op het eind van de 3e 10 minuten. erg spannend en voor de toeschouwers een leuke wedstrijd, prima gefloten door jonge scheids Joris.  Zou het de E1 lukken om de wedstrijd te kantelen in de laatste 10 minuten? Er werd maar liefst nog eens 8x gescoord!!! Via 6-7 en 6-8, werd het 7-8 en 8-8……de spanning werd opgevoerd en helaas voor ons wist Refleks weer te scoren, en via 8-9, 8-10 werd de einduitslag 9-11 in het voordeel van Refleks. Jammer, maar jullie hebben een prima wedstrijd gespeeld! Een dikke pluim voor Juliette, die haar eigen wedstrijd liet schieten om met de E1 mee te doen. In het begin moest ze even wennen aan het hogere tempo, maar al snel deed ze mee alsof ze niet anders gewend is, klasse!

 

Rob en Sam