ODO E1 – Fortuna/Delta Logistiek E1 (8-14)

Hebben we slecht gespeeld? NEE! Gewoon een goede pot, waarbij je waarschijnlijk tegen veel andere tegenstanders wel de overwinning over de streep trekt.

Fortuna heeft een prima ploeg die heel erg effectief is in het afmaken van de kansen en ook gewoon beter met de weerstand omgaat. De omschakeling is razendsnel en 6 van de 9 doelpunten in de 1e helft waren deze ‘uitbraakballen’. Knap om ondanks jullie zware druk zo te scoren. Ook de beweeglijkheid en ruimte die ze pakken is mooi om te zien. Van onze kant stokt het vaker als we oversteken. Nog te veel willen we automatisch aanleggen om te schieten. Onder druk worden er nog steeds heel veel kansen gecreëerd maar wordt er helaas minder scherp geschoten. Ook lopen we nog te veel achter de bal aan waardoor de ruimte kleiner wordt. Een verdiende overwinning, waarbij het spannender was geweest als we eerder wat kansen hadden benut. Goed dat jullie doorgingen tot het einde met knokken!

We gaan de komende weken extra trainen op de doelpogingen onder druk!!

 

groetjes,

Sam en Rob