ODO D1 – Achilles (Hg) D2 (20-1)

Vele kansen en veel gescoord 20-1

Tijdens de wedstrijd van de D2 hadden wij een praatje van Simon en Celine. Zij zeiden dat we in de aanval niet op de stand moesten letten, maar een leuke wedstrijd gaan spelen tegen Achilles. Ook werd er gezegd dat wij hetgeen bij de training hebben geleerd in de wedstrijd kunnen doen en dat waren de diepte ballen

1. Je begint bij de korf je gooit de bal naar je medespelen die doet alsof die de bal gooit maar jij rent naar binnen

2. Je gooit de bal naar je medespeler en je loopt er een stukje naar toe om je tegenstander heen en je doet een doorloopbal uit de diepte

3. Je gooit de bal naar je medespeler en je rent naar binnen en doet een rugkantbal.

In de wedstrijd begonnen wij gelijk super fel. Zelf mocht ik het eerste punt van de wedstrijd scoren. Hierna volgde nog meer doelpunten. Wij kregen veel ruimte om te schieten en de bal rond te spelen. Niet alles ging erin, maar in de rust was het 10-1 voor ons!! Voor de wedstrijden proberen wij altijd de eindstand te raden. Tijdens de rust bedachte Nienke en ik dat de einduitslag 20-2 zou gaan worden. Niemand had de eindstand goed en met 20-2 zaten wij wel goed in de buurt.

Tijdens de tweede helft hadden wij wederom veel kansen en ging de bal bijna niet naar het verdedigingsvak. Ook al had Achilles de bal wel eens onderschept in het aanval vak, vaak konden wij de bal door goed uit te verdedigen terug halen. Graag wilde wij de score naar de 20 toebrengen. Dit is ons in de laatste minuut gelukt door een afstandsschot van Noah.

Het teruglezen van een wedstrijd is altijd erg leuk, vandaar dat ik dit stukje heb geschreven. Wie wilt de volgende zijn?