Nieuwerkerk E7 – ODO E5 (4-4)

Een punt met een gouden randje!

Vandaag heeft E5 het eerste en meer dan verdiende punt gepakt door met 4-4 gelijk te spelen tegen Nieuwerkerk. Vorige week lieten we ons nog verrassen door de doorloopballen van de tegenstander maar nu stond de verdediging echt als een huis. Nadat we met 1-0 op achterstand kwamen knokten we ons als snel terug met een mooie gelijkmaker. In een verder gelijk opgaande wedstrijd kwam Nieuwerkerk toch op een nogal gelukkige 3-1 voorsprong…. Maar E5 liet zich hier niet door uit het veld slaan. Sterker nog, met veel energie en goed samenspel kwamen we regelmatig in scoringspositie. We werden Hierdoor werd het 3-3 en zo werd het laatste deel van de wedstrijd superspannend. Ongeveer 2 minuten voor tijd kwam Nieuwerkerk toch weer op een 4-3 voorsprong. Terwijl op de tribune en het veld de spanning op liep, hield Aron op de bank de tijd nauwlettend in de gaten. En toen de allerlaatste aanval van ODO…….. en 7,4 seconden voor tijd nog een mooie gelijkmaker, super!

Wat een topwedstrijd en wat een vooruitgang! Guus bedankt voor jouw fantastische hulp en Aron succes met de eerste trainingsminuten de komende week.

Iris, Femke, Rob en Remco