KOAG E1 – ODO E4

Hallo allemaal,

Vandaag moesten we tegen KOAG E1! Hier moesten we ook de allereerste wedstrijd tegen en deze wonnen we 9-6, maar het was toen heel spannend. KOAG staat 3e en wij staan 2e, dus we moesten goed ons best doen.

De eerste helft waren we een beetje moe. Iedereen was traag en we stonden te kijken naar de bal. Ineens stonden we 1-0 achter. Gelukkig scoorde Sanne en toen was het 1-1. Het ging gelijk op 2-2, 2-3, 3-3. We kregen 2x een strafworp en 1x ging hij erin!

Jenny en Liza zeiden in de rust dat als we gooide moest je ‘sjoeffff’-erachteraan en niet kijken hoe de bal ging. We gooide super goed in elkaars handen! En we verdedigde allemaal goed je eigen tegenstander, hierdoor waren veel ballen verdedigd! 3-4, 3-5, 3-6, we scoorde veel! 1x nog een strafworp die als ‘echte’ strafworp onderhands erin ging?

Junaylee was er niet en hierdoor speelde iedereen een hele wedstrijd. Het was bikkelen en iedereen werd warm en rood en moe, maar we hielden goed vol! Het werd nog wel een beetje spannend: 4-6, 4-7, 5-7! Nog maar 10 minuten volhouden! We moesten winnen als we nog kampioen willen worden! Donna scoorde van heeeel ver: 5-8, hierna scoorde KOAG nog 1x 6-8 en toen floot de scheidsrechter af en hadden we gewonnen!

Iedereen was deze wedstrijd ergens heel goed in:

1. Sanne was goed in vrij lopen en onderscheppen
  2. Donna kon goed strafworpen nemen en van ver schieten
  3. Joep was goed in aanvallen en onderscheppen
  4. Tjerk was goed in verdedigen en in de bal afvangen

Tot volgende week, dan moeten we tegen THOR E1 om 10 uur in de Hofstede! Vorige keer wonnen we 6-12!