Update Oliebollen Toernooi

Zie ook Laatste update Oliebollentoernooi!


De inschrijvingen zijn goed op gang gekomen met (stand per vandaag) reeds meer dan 100 125 deelnemers en 70 85 mee eters!! Geweldig om te zien dat het al storm loopt. Er zijn ook diverse teams ingeschreven met ouders en oud-leden, hartstikke leuk. Ook zijn er een aantal die ‘alleen’ komen borrelen en kijken, en dat kan natuurlijk ook!Er is nog steeds plek om je in te schrijven, maar wacht daar niet te lang mee. De inschrijving sluit a.s. Maandag avond 23 December om 0.00 uur….Dan gaan we op dinsdag het wedstrijdschema in elkaar knutselen en de aantallen oliebollen en appelflappen en maaltijden definitief maken!

Voor de deelnemende spelers en teams: VERGEET NIET OM EEN WIT EN EEN BLAUW SHIRT MEE TE NEMEN!!

Wij hebben er zin in! Frits, Ilse, Pien, Erna, Margreet en Rob

Rob van der Hak
0613717049