Reeuwijk 2 – ODO 2 (16-23)

Deze zaterdag mochten wij aantreden tegen een bekende van het veldseizoen, Reeuwijk.
Na de verloren wedstrijd op het veld, was het deze keer aan ons om te laten zien dat dit niet nog een keer zou gebeuren.

In de eerste helft waren beide ploegen qua stand er aan elkaar gewaagd.
Dat de score dicht bij elkaar bleef, was vooral te doen om de afronding aan de kant van ODO. Eerst kwam ODO op voorsprong, waar Reeuwijk overheen kwam met 2 doelpunten (stand 2-1).Na een aantal goede aanvallen en 3 doelpunten kwam ODO weer op voorsprong (stand 2-4). Door 2 snelle doelpunten van Reeuwijk werd de stand weer gelijk getrokken, waarna Reeuwijk een Time-out aanvroeg (stand 4-4).
Na de Time-out ging het snel, 1 aanval van ODO en 1 aanval van Reeuwijk was het weer gelijk (stand 5-5). Na de vakwissel lukte het ODO om het scoren door te zetten en werd er 2 keer gescoord (stand 5-7). Reeuwijk kwam door een ver afstandschot weer op 1 punt met ODO, maar door een goede aanval van ODO werd het verschil weer naar 2 gezet (stand 6-8). Helaas lukte het ons niet om het verschil van 2 doelpunten vast te houden, het lukte Reeuwijk om net voor rust nog 2 doelpunten te maken om met een gelijke stand de rust in te gaan (stand 8-8)

Na de rust was het aan ODO om het goede spel door te zetten en de afronding omhoog te schroeven.
Door fel uit de kleedkamer te komen lukte het ons om de stand naar onze hand te zetten. Na 1 strafworp, 2 schoten en een vrije bal, werd het gat met Reeuwijk op 4 doelpunten gezet (stand 8-12). Reeuwijk probeerde de aansluiting weer terug te vinden met een doelpunt, maar dit werd tot 3 keer overtroffen door een doelpunt van ODO (stand 11-15). Hierna was het weer de beurt aan ODO, het gat met Reeuwijk werd vergroot door 2 schoten en een vrije bal (stand 11-18). Nadat wij het gat hadden geslagen tot 7 doelpunten was het aan ons om dit vast te houden. Door hard werken en het mee te blijven scoren is het ons gelukt om de wedstrijd winnend af te sluiten met een eindstand van 16-23.

Door als team hard te hebben gewerkt hebben wij de wedstrijd naar ons toe te trekken, met als resultaat een hele belangrijke overwinning.

Aan alle supporters die mee waren erg bedankt voor jullie support, hopelijk zien wij jullie in het nieuwe jaar op 11 januari tegen Korbis in Maasland.

Namens ons allemaal wensen wij iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.