ODO E5 – ONDO (G) E12 (2-20)

Vandaag was de laatste wedstrijd van dit jaar en wel tegen koploper Ondo. Zoals gebruikelijk in de topsport hadden we wat last van pijntjes richting de winterstop maar dat heeft de pret niet mogen drukken! En dat bleek zeker in de wedstrijd waar we tot de laatste minuut hard hebben gewerkt. Aron heeft alles gegeven, Ruben heeft de nodige ballen goed onderschept, Marieke was de schaduw van haar tegenstander, Maud was vlijmscherp en Sophie trefzeker. Terugkijkend op de eerste helft van het seizoen kunnen we apetrots zijn. We zijn een paar maanden geleden begonnen met 3 nieuwe korfballers, 2 nieuwe coaches en een stevige competitie. In die maanden is met de enthousiaste hulp van Rob goede vooruitgang geboekt en een stevige basis gelegd voor de rest van het seizoen. Zeker met Iris en Femke langs de lijn gaat dat goed komen. Hard blijven trainen, verbeteren en veel plezier blijven maken met elkaar!

De tegenstander was een maatje te groot maar het belangrijkste is dat we binnen het team echte maatjes voor elkaar zijn geworden. Dit werd in de nabespreking nog eens duidelijk gemaakt door Aron: “ik ben trots op het team en vooral omdat jullie zo hard hebben gewerkt”. Mooie woorden Aron!

Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

Groet van Remco, mede names alle ouders van de kanjers uit E5.