RWA F1 – ODO F1 (11-17)

Hallo allemaal!

Vandaag begon voor de F1 het zaalseizoen echt. Na ons kampioenschap op het veld en een gewonnen oefenwedstrijd stonden we allemaal weer te trappelen om te beginnen aan de competitie.

We zijn weer hoger ingedeeld dan op het veld, dus we moeten nu laten zien dat we als team beter geworden zijn om weer goed voor de dag te komen. Noëlle-Sophie was mee om ons te versterken. Onze eerste tegenstander was Rood Wit Albrandswaard, sommige mensen korten dit af naar RWA.

We kwamen flitsend uit de startblokken en stonden na 1 minuut al met 1-0 voor door een doelpunt van Anne.

Na een mooie score van Fleur en Mees stonden we met 3-0 voor en moesten we het opnemen tegen 5 spelers. Dit leverde ons het eerste tegendoelpunt op. Net voor de rust maakte Feline de 1-4.

Na de korte rust kwam Noëlle-Sophie in het veld en haar eerste balcontact was gelijk raak! 1-5. Dat betekende dat iedereen al een keer gescoord had. De superspeler van RWA zorgde nu voor extra kracht bij de tegenstander. Bij de rust was de stand 4-5. Nikki en Anouk gaven de spelers wat tips voor de rest van de wedstrijd. Zij moesten dit zonder een professioneel klembord doen, terwijl de coach van de tegenstander alles op papier uit kon leggen.

Na de rust speelden we goed samen en konden we de bal goed en makkelijk van de verdediging naar de aanval krijgen. Dit leverde 4 doelpunten op van Anne, 2 van Noëlle-Sophie en 1 van Feline. Met nog 10 minuten te gaan was de stand nu 6-12.

De laatste 10 minuten bleef het verschil 6 punten door mooie doelpunten van Anne en Feline. De eindstand was 11-17. Vanaf de kant was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. We speelden goed samen, onderschepten goed de bal en aanvallen en verdedigen deden we als team. Wel jammer dat we niet op tafel mochten dansen na afloop.